Rotsvast familiebedrijf

Kees van Leeuwen & Zonen transport is een familie bedrijf dat is opgericht in 1994 en is gevestigd in Steenbergen Noord-Brabant.

In 1994 was het bedrijf gevestigd in het plaatsje de Heensemolen, in een woonhuis. Na wat jaren te hebben gereden, was het tijd voor vernieuwing in het bedrijf. Ze kochten de eerste nieuwe Scania 143, het was toen de tijd een hele happening in het kleine dorpje. Na wat jaren kwam er een stuk bouwgrond vrij in steenbergen op industrieterrein Reinierpolder 1. En ze begonnen een loods en een woonhuis te bouwen. Na een jaar kwam kwam er de tweede auto bij en de groei van het bedrijf was gestart.

In de loop van de jaren kwamen er meerdere auto’s bij om de werkzaamheden voor de klanten te behartigen. Dit was een hele onderneming voor het bedrijf. Ook heeft het bedrijf veel last gehad van de economische crisis, maar zijn daar met hard werken uit gekomen. Na wat jaren kwamen de twee zoons in het bedrijf om hun vader en moeder te versterken in het ondernemen van het bedrijf. De twee zoons wilden meer, zij wilden naast transport ook op/en overslag gaan doen en zijn daar mee gestart. Het familie bedrijf heeft in de jaren heel wat vaste klanten en fabrieken achter hun gekregen om de goederen van A naar B te brengen. Kees van Leeuwen transport is een groeiend bedrijf, die zijn diensten uit wil breiden om een veelzijdig bedrijf te worden en de klanten goed te bedienen.

Kees van Leeuwen & Zonen Transport heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het containervervoer van en naar de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Naast het containervervoer verzorgen wij in onze loodsen op- en overslag, het laden en lossen van containers en (her)verpakken van goederen. Kees van Leeuwen & Zonen Transport is een bedrijf zonder een 9 tot 5 mentaliteit waar de service en kwaliteit hoog in het vaandel staat.